Голосування

Як ви ставитесь до введення дистанційного навчання





Итоги

Статистика

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні20
mod_vvisit_counterВчора13
mod_vvisit_counterЗа тиждень75
mod_vvisit_counterМинулий тиждень61
mod_vvisit_counterМісяць199
mod_vvisit_counterМинулий місяць318
mod_vvisit_counterВсього180121

Зараз на сайті: 1
Ваш IP: 3.142.135.86
MOZILLA 5.0,
Дата: 2024-04-19 12:46

Студенту

Європейський університет – ровесник незалежної України!

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail

 

24 серпня 2011 року вся Україна святкувала 20-ту річницю незалежності України.

Європейський університет, під час літніх канікул, також плідно працював над підготовкою та проведенням ряду заходів, присвячених  20-тій річниці незалежності нашої держави і нашого університету.

У відповідності з планом заходів щодо відзначення 20-річчя з дня заснування Європейського університету розробленого на виконання наказу ректора від 23 листопада 2010 року №90 «Про створення організаційного комітету…» на основі планів-заходів факультетів, філій та інших структурних підрозділів щодо відзначення цієї ювілейної дати у червні-серпні 2011 року проведені наступні заходи.

 

Детальніше...

 

Назустріч 20-річчю Європейського університету.

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail

 

У відповідності з планом заходів щодо відзначення 20-річчя з дня заснування Європейського університету розробленого на виконання наказу ректора від 23 листопада 2010 року №90 «Про створення організаційного комітету…» на основі планів-заходів факультетів, філій та інших структурних підрозділів щодо відзначення цієї ювілейної дати в лютому та березні 2011 року проведені наступні заходи.

Заходи до 20-річчя Європейського університету розпочались з конкурсу краси, сили, грації та інтелекту. 17 лютого проведено відбірковий тур конкурсу краси «Міс і Містер Європейського університету 2011», в якому взяло участь 39 осіб  з головного ВУЗу та з філій, а 3 березня – фінальний конкурс краси «Міс і Містер Європейського університету 2011» представлений 25 фіналістами.

 

Детальніше ...

 

20-річчя Європейського університету!

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail

 

У відповідності з планом заходів щодо відзначення 20-річчя з дня заснування Європейського університету розробленого на виконання наказу ректора від 23 листопада 2010 року №90 «Про створення організаційного комітету…» на основі планів-заходів факультетів, філій та інших структурних підрозділів щодо відзначення цієї ювілейної дати в квітні та травні 2011 року проведені наступні заходи.

Квітень-травень запам’ятався Європейському надзвичайно кропіткою і плідною працею філій над створенням Історичної довідки кожної філії Європейського університету, з нагоди ювілейної дати 20-ї річниці Європейському університету. Всі історичні довідки зібрані у головному ВУЗі, над якими триває робота. Кожна історія філії – історія життя і долі сотні науковців і  студентів їх становлення і розвиток у Європейському, їх життєва і мудра стежина життя.

 

Детальніше...

   

Славимо освіту, наш Європейський університет!

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail


Студенты Никопольского филиала Европейского университета начали новый 2011-2012 учебный год уже 31 августа. В концертном зале состоялась торжественная церемония, посвященная празнованию Дню знаний, 20-летию независимости Украины и 20-летию создания одного из первых в Украине частных вузов -  Европейского университета.

В студенческую  страну «Евродем» вступили новые граждане  - студенты- первокурсники. Именно их с особенным торжеством чествовали и посвящали в студенты Европейского университета. Вчерашние школьники пришли в университет приобретать новые знания и профессию, становиться взрослыми образованными людьми,  достойными представите лями городской громады.

 

Детальніше ...

 

Після конкурсу - в Будапешт!

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail


Швидко пройшло літо, з настанням осінньої пори студенти з’їжджаються до своєї альма-матер, все ще переповнені літніми враженнями та спогадами про літній відпочинок.

Студент 4 курсу Нікопольської філії Європейського університету Ухватив Олександр має особливі враження про літо, які надовго залишаться в його пам’яті.

Олександр Ухватов приймав участь у регіональному конкурсі студентських наукових робіт «Розвиток міста Нікополя». Олександр представляв конкурсну роботу «Застосування екологічного аудиту для забезпечення сталого соціально-економічного розвитку міста Нікополя». Наукова робота Ухватова О. виконана під керівництвом Александрової О.П., начальника відділу водних ресурсів Нікопольського міжрайонного управління водного господарства. Конкурс студентських наукових робіт був ініційований Партією Регіонів, зокрема депутатом Верховної Ради України Юлією Ковалевською, та підтриманий нікопольським міським головою Русланом Токарем. Визначення кращих робіт здійснювалось на підставі відкритого обговорення наукових результатів кожної роботи.

 

Детальніше ...

   

Страница 3 из 3