Голосування

Як ви ставитесь до введення дистанційного навчання





Итоги

Статистика

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні4
mod_vvisit_counterВчора34
mod_vvisit_counterЗа тиждень93
mod_vvisit_counterМинулий тиждень61
mod_vvisit_counterМісяць217
mod_vvisit_counterМинулий місяць318
mod_vvisit_counterВсього180139

Зараз на сайті: 4
Ваш IP: 3.137.221.163
MOZILLA 5.0,
Дата: 2024-04-20 01:29

Студенту

КОНФЕРЕНЦІЇ

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail


«Проблеми громадської безпеки, євроінтеграції та безпеки бізнесу в умовах військового протистояння»
Україна ХХІ століття: тенденції та перспективи розвитку
XVII Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології в економіці, менеджменті і бізнесі. Проблеми науки, практики і освіти»
Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію «Вища освіта в Україні і Болонський процес: стан, проблеми і перспективи»
ІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегії стійкого розвитку економіки»
 

З Днем Соборності України

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail


 

Всеукраїнський День жалоби за загиблими від рук терористів під Волновахою

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail

 

Багатотисячний колектив Європейського університету висловлює співчуття близьким жертв терористичного нападу під Волновахою, а пораненим бажаємо швидкого одужання!

pic

 

Студентська конференція в Європейському університеті

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail

 

Свобода - це життя,
Не промайне воно повз мене,
Жадає до мети моє буття - 
Стаємо ж під Європи ми знамена!

Студент Європейського університету,
сержант батальону «Донбас»
Євген Шевченко

Традиційно вже 15 рік поспіль в грудні місяці в стінах Європейського університету відбувається живий обмін накопиченими знаннями та науковими доробками студентів та молодих науковців в гуманітарних науках. Це проходить в форматі Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Україна ХХІ століття: тенденції та перспективи розвитку». Цього року конференція відбулась 4 грудня. Але, цьогорічна конференція відбувається (як і всі події в нашому житті) в умовах російської військової агресії. Водночас, найголовнішою подією останнього року ми, українці, (і не тільки ми) вважаємо Євромайдан або ж Революцію Гідності, яка вже увійде в підручники історії.

Детальніше...

 

З Днем Збройних сил України

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail


 

Міжнародна он-лайн конференція «Особливості підготовки фахівців соціальної сфери в Україні та Польщі»

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail


4 грудня 2014 року у Європейському університеті відбулася Міжнародна он-лайн конференція молодих науковців, аспірантів та студентів «Особливості підготовки фахівців соціальної сфери в Україні та Польщі».

Конференція була організована у трьохсторонньому форматі разом з Національним педагогічним університетом імені Михайла Драгоманова та Вищою лінгвістичною школою (м. Ченстохов, Польща).

В рамках конференції було проведено в дистанційній формі захист дипломних робіт студентів НПУ ім. М.Драгоманова перед екзаменаційною комісією Вищої лінгвістичної школи (м. Ченстохов, Польща).

 

Європейський університет за єдність України!

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail

 

Заява колективу Європейського університету щодо політичних подій в Україні

Ректорат, професорсько-викладацький склад  та студентство Європейського університету висловлюють глибоку стурбованість  сучасною політичною ситуацією та антиукраїнською інформаційною політикою в автономній республіці Крим, Східних та

 Південних областях України.

Європейський університет об’єднав в своїй структурі представників усіх без винятку регіонів України та всі 23 роки свого функціонування неухильно впроваджував принципи толерантності, гуманізму, поваги до мовних та етнічних особливостей громадян України.

Детальніше...

 

Гранд вояж по Европе – лучшая награда

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail


 Уже прошли четыре года моего обучения в Никопольском филиале Европейского университета – осваиваю специальность «Менеджмент». Четвертый курс был  важным и ответственным для меня: производственная практика, победа в городском конкурсе «Студент года», сдача государственного экзамена и наконец - диплом  «Бакалавра». Прошедшие летние каникулы стали для меня особенными. Делюсь впечатлениями о незабываемых двух неделях в Европе, которые во многом изменили мое отношение к людям и жизненным целям. Этот увлекательный тур по странам Европы стал наградой за победу в ежегодном городском конкурсе «Студент года».

 

Детальніше...

 

Нові технології в галузях національної економіки як основа наукового пошуку та дослідження студентів Нікопольської філії ПВНЗ «Європейський університет»

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail

 

Чудовою традицією у Нікопольській філії Європейського університету стало  проведення тематичних науково-практичних конференцій. Важливу роль у формуванні творчого потенціалу майбутніх фахівців відіграє участь студентів саме в таких заходах.

 

Детальніше...

 

Формування професійного іміджу студентів

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail


Традиційно у жовтні у Нікопольській філії проводиться науково-практична конференція «Професійний імідж студента Європейського університету», метою якої є дослідження та формування основних напрямків створення професійного іміджу студента в контексті вимог Болонського процесу. Ця наукова конференція присвячена святкуванню 20-річниці від дня заснування одного з перших в Україні приватних вузів -  Європейського університету. На цьому засіданні були присутні студенти 1 курсу за напрямом підготовки ««Комп’ютерні науки» і студенти 2 курсу Бізнес-коледжу за напрямом підготовки «Економіка підприємства», а також почесний гість нашої конференції профконсультант Нікопольського міжрайонного центру зайнятості Філенко Олександр Олександрович.

 

Детальніше...

 

Європейський університет – ровесник незалежної України!

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail

 

24 серпня 2011 року вся Україна святкувала 20-ту річницю незалежності України.

Європейський університет, під час літніх канікул, також плідно працював над підготовкою та проведенням ряду заходів, присвячених  20-тій річниці незалежності нашої держави і нашого університету.

У відповідності з планом заходів щодо відзначення 20-річчя з дня заснування Європейського університету розробленого на виконання наказу ректора від 23 листопада 2010 року №90 «Про створення організаційного комітету…» на основі планів-заходів факультетів, філій та інших структурних підрозділів щодо відзначення цієї ювілейної дати у червні-серпні 2011 року проведені наступні заходи.

 

Детальніше...

   

Назустріч 20-річчю Європейського університету.

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail

 

У відповідності з планом заходів щодо відзначення 20-річчя з дня заснування Європейського університету розробленого на виконання наказу ректора від 23 листопада 2010 року №90 «Про створення організаційного комітету…» на основі планів-заходів факультетів, філій та інших структурних підрозділів щодо відзначення цієї ювілейної дати в лютому та березні 2011 року проведені наступні заходи.

Заходи до 20-річчя Європейського університету розпочались з конкурсу краси, сили, грації та інтелекту. 17 лютого проведено відбірковий тур конкурсу краси «Міс і Містер Європейського університету 2011», в якому взяло участь 39 осіб  з головного ВУЗу та з філій, а 3 березня – фінальний конкурс краси «Міс і Містер Європейського університету 2011» представлений 25 фіналістами.

 

Детальніше ...

   

20-річчя Європейського університету!

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail

 

У відповідності з планом заходів щодо відзначення 20-річчя з дня заснування Європейського університету розробленого на виконання наказу ректора від 23 листопада 2010 року №90 «Про створення організаційного комітету…» на основі планів-заходів факультетів, філій та інших структурних підрозділів щодо відзначення цієї ювілейної дати в квітні та травні 2011 року проведені наступні заходи.

Квітень-травень запам’ятався Європейському надзвичайно кропіткою і плідною працею філій над створенням Історичної довідки кожної філії Європейського університету, з нагоди ювілейної дати 20-ї річниці Європейському університету. Всі історичні довідки зібрані у головному ВУЗі, над якими триває робота. Кожна історія філії – історія життя і долі сотні науковців і  студентів їх становлення і розвиток у Європейському, їх життєва і мудра стежина життя.

 

Детальніше...

   

Славимо освіту, наш Європейський університет!

Внимание, откроется в новом окне. PDFПечатьE-mail


Студенты Никопольского филиала Европейского университета начали новый 2011-2012 учебный год уже 31 августа. В концертном зале состоялась торжественная церемония, посвященная празнованию Дню знаний, 20-летию независимости Украины и 20-летию создания одного из первых в Украине частных вузов -  Европейского университета.

В студенческую  страну «Евродем» вступили новые граждане  - студенты- первокурсники. Именно их с особенным торжеством чествовали и посвящали в студенты Европейского университета. Вчерашние школьники пришли в университет приобретать новые знания и профессию, становиться взрослыми образованными людьми,  достойными представите лями городской громады.

 

Детальніше ...

   

Страница 1 из 2