Голосування

Як ви ставитесь до введення дистанційного навчання





Итоги

Статистика

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні14
mod_vvisit_counterВчора4
mod_vvisit_counterЗа тиждень45
mod_vvisit_counterМинулий тиждень109
mod_vvisit_counterМісяць278
mod_vvisit_counterМинулий місяць318
mod_vvisit_counterВсього180200

Зараз на сайті: 1
Ваш IP: 3.133.108.241
MOZILLA 5.0,
Дата: 2024-04-24 20:38

З днем студента



Шановні студенти

Нікопольської філії ПВНЗ «Європейський університет»!

 

 

Студентський парламент університету і всі лідери студентського самоврядування щиро вітають вас з Міжнародним днем студента!

Сьогодні ми навчаємось не лише бути фахівцями, спеціалістами з обраних галузей знань. Ми навчаємось бути  дослідниками в науковому пошуці, успішно вирішувати складні завдання життя, постійно удосконалювати свою майстерність, прагнути до головної мети свого життя і створювати світ за законами честі, справедливості і добра. Показовими в цих напрямках є проекти, започатковані студентським парламентом університету, а також перемоги студентів-випускників  Пилькіної Людмили, Хакімової Світлани, Шишки Наталії, Малого Ігоря, Ухватова Олександра, Бражник Ганни, Корогодської Аліни, Усик Тетяни на загальноміському конкурсі «Студент року», а також переможця  загальноміського конкурсу-фестивалю «Студентська весна» Дяченко Олесі.

Поряд з нами завжди наші справжні  помічники і співтворці – шановні викладачі Європейського університету. Саме ви даєте нам наснагу і впевненість в своїх силах, допомагаєте нам зростати і відчувати себе важливою часткою українського суспільства нашої держави, а можливо – в майбутньому її кращими представниками на теренах європейської і міжнародної економіки.

В цей урочистий святковий день особливо відчувається гордість і за нашу альма матер – Нікопольську філію Європейського університету, адже 2014 рік – це ювілейний рік. За 20 років  своєї діяльності  Нікопольська філія  ПВНЗ «Європейський університет» здобула вагомий авторитет в освітньому просторі м.Нікополя і Нікопольського району, стала осередком розвитку наукових і професійних знань, підготувавши  близько трьох тисяч спеціалістів з економіки, менеджменту, обліку та аудиту, фінансів, комп’ютерних наук.

Хочеться сьогодні промовити слова подяки на адресу лідерів студентського парламенту університету, які впевнено відстоюють демократичні права і закони студентського життя, організовують цікаву і корисну наукову, громадську і лідерську діяльність студентів: Корнєву Володимиру, 2 к.,  Луговенко Яні, 2 к.,  Мельнику Олександру 2 к., Джамалян Маріам, 3 к.,  Командирчик Яні, 3 к., Рудику Костянтину, 3 к., Дубовик Аліні, 3 к., Клочко Ганні, 3 к., Воєводіній Ганні,  4 к., Дорошенко Єгору, 4 к., Стриженку Андрію 4 к., Александровій Наталії, 5 к., Чорному Олександру, 5 к., Усик Тетяні, 5 к., Солоніній Валерії, 5 к.

Всім вам бажаємо успіхів в навчанні, перемог у досягненні своєї мети, творчої наснаги, дружби і любові. Будьте лідерами свого життя, успішними і конкурентоздатними фахівцями, нехай вами пишається Європейський університет і наша українська держава!  

 

З повагою президент студентського парламенту
Нікопольської філії ПВНЗ «Європейський університет»
Корнєв Володимир
17 листопада 2013 р.